Hoppa till innehåll

Om oss

Om företaget 

På Falu Massage & Hälsa vet vi att hela kroppen hör ihop. En envis huvudvärk kan exempelvis bero på spänningar i käken eller tån. Vi vet att varje människa och kropp är unik så för att du ska få ut det mesta och bästa av din tid hos oss, skräddarsyr vi behandlingen under din bokade tid efter dina behov. I samråd med dig ser vi till att hitta det som din kropp, själ och ditt sinne behöver. Bokar du en klassisk svensk massage kanske vi också föreslår till exempel inslag av koppning eller annan kompletterande behandling. Är det ditt första besök hos oss vill vi att du ska veta att du kan komma till oss precis som du är. För oss är det viktigaste att du ska känna dig trygg och harmonisk, låt oss vara ditt guldkorn i vardagen. 

Våren 2018 startade Anna upp företaget efter att tagit tag i sin dröm om att bli massageterapeut. 

“Massagen har alltid funnits i mitt liv på något sätt”. Jag har alltid varit omhändertagande och masserat sedan unga år. Tillsammans med min bakgrund som sjuksköterska har det här gett mig en fingertoppskänsla för kroppens spänningar, triggerpunkter och förståelse för hur hela kroppen hänger ihop”  

Hösten 2020 anslöt sig Mabel och Roy till Falu Massage & Hälsa och till hösten 2023 blev även Madelene och Johan ett välkommet tillskott i gänget. Tillsammans finns både bred erfarenhet och kunskap så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi jobbar som ett team för kundens bästa. Varmt välkommen att boka en behandling redan idag!

Våra medarbetare

Anna, grundare, diplomerad massageterapeut, leg. sjuksköterska

Hallå där! Anna heter jag och är grundare av  Falu Massage & Hälsa. Jag har tidigare varit aktiv och ledare inom idrott samt jobbat som undersköterska och sjuksköterska under stora delar av mitt liv. År 2017 valde jag att satsa på min stora dröm när jag sadlade om, och 2018 startade jag Falu Massage och Hälsa. Som diplomerad massageterapeut har jag möjlighet att koppla ihop min idrotts- och vårdbakgrund med massage som alltid legat mig varmt om hjärtat. Min personliga favorit av behandlingar är att få en avkopplande lymfmassage, har du inte testat kan jag varmt rekommendera behandlingen hos mig. 

När jag inte jobbar eller tränar tankar jag gärna energi i de små stunderna. Jag mår som bäst när jag får flamsa med en vän över en fika eller vila med en kopp kaffe och en papperstidning i soffan en lördagsmorgon. Ett viktigt guldkorn i mitt liv är min hund Stella. Med henne tar jag gärna en promenad i naturen och ser henne sniffa på skogens alla dofter. Stella är snäll och sover ofta i mitt behandlingsrum under massagen men om man önskar kan hon gå till ett annat rum. Stella presenterar sig närmre längre ned på sidan. 

Behandlingar som Anna utför:

 • Klassisk massage
 • Lymfmassage
 • Triggerpunktsbehandling
 • Käkledsbehandling
 • Formthotics anpassade fotinlägg
 • MB Gua Sha Technique ®

Mabel, diplomerad massör, undersköterska

Mabel är mitt namn och jag är massör. Att få människor i min omgivning att må bra har alltid varit en viktig del av mitt liv. Min karriär startade som tandsköterska och senare utbildade jag mig vidare till undersköterska, något jag nu arbetat med i 25 år och fortfarande trivs lika bra med. För några år sedan valde jag att utbilda mig till massör och trivs kanonbra med att kombinera jobbet som undersköterska med arbetet som massör. Min personliga favoritbehandling att få är aromamassage som är en mjuk och avkopplande behandling. 

När jag inte är på jobbet tankar jag gärna energi i min trädgård eller min sommarstuga vid havet där jag kan andas in de salta dofterna och köpa färsk fisk i den lilla fiskhandeln. I min vardag finner jag lycka och harmoni tillsammans med mina guldkorn i familjen, där mina vänner och kollegor givetvis ingår.

Behandlingar som Mabel utför:

 • Klassisk massage
 • Koppning
 • Triggerpunktsbehandling
 • Käkledsbehandling
 • MB Gua Sha Technique ®

Madelene, certifierad massör/ diplomerad lymf- och gravidmassör

Hej! Madelene heter jag. Ni kanske känner igen mig från mitt företag MSH kroppsterapi men sedan november 2023 hittar ni mig i Falu Massage och Hälsas lokaler. Intresset för hälsa och möte med människor har legat mig varmt om hjärtat och varit en röd tråd genom hela mitt 39-åriga liv. Jag har arbetat aktivt med Massage och hälsa i någon form sedan 2008 både som anställd och i mitt egna företag. Jag kom i kontakt med Falu Massage och Hälsa första gången som kund. Jag insåg snabbt att vi har samma syn på behandlingar. Bäst resultat och avkoppling uppnås genom en lyhörd och inkännanade massör som genom olika tekniker och fingertoppkänsla hittar skräddarsydda behandlingar för sina kunder. Den synen delar jag med Anna vilket ledde till att vi valde att samla våra tjänster under samma paraply. 

När jag inte jobbar tar jag gärna en skogspromenad, tränar eller ger mig själv en massagebehandling. Jag samlar extra mycket energi under soliga dagar, när jag lyssnar på feelgood-musik, dansar och får tid med mina guldkorn: familjen.

Behandlingar som Madelene utför:

 • Svensk klassisk massage
 • Lymfmassage
 • Pressoterapi/Lymfapress (mer info kommer)
 • Käkledsbehandling
 • Gravidmassage
 • Bambumassage
 • MB Gua Sha Technique ®
 • Himalaya saltstensmassage

Roy, diplomerad massage- och manuellterapeut

Jag heter Roy och är massage- och manuellterapeut här på Falu massage & hälsa. För mig ligger etiska frågor och omsorg mig varmt om hjärtat. Jag tycker det är fantastiskt att vi med vår gemensamma kunskap här kan erbjuda den bästa kombinationen av behandlingar för just dig och din kropp. När jag inte utför behandlingar tycker jag om att resa och trivs bäst när jag får vara utomhus och njuta i friska luften.

Behandlingar som Roy utför:

 • Manuell terapi
 • Triggerpunktsbehandling
 • Behandlar besvär av rygg, nacke, armar och ben

Johan, certifierad massör/ diplomerad massageterapeut

Mitt namn är Johan och jag är för närvarande student och blir certifierad massageterapeut i juni nästa år. Vid sidan av mina studier går jag som elev/trainee på Falu massage och hälsa och utför elevbehandlingar. Jag hittade Falu massage och hälsa på nätet när jag sökte efter en befintlig mottagning att få träna på masserandet. Redan i första samtalet med  Anna och kände att det var rätt plats för mig och jag har känt mig otroligt välkomnad in i gänget från dag ett.

Jag ser fram emot att lära mig massor under min traineeperiod. Varmt välkomna att boka elevbehandling hos mig!
(Är från och med våren 2024 klar och nyexaminerad certifierad massör).

Stella, kontorshund

Voff voff! Det är jag som är Stella, Falu massage och hälsas egen “kontorshund”. Jag gillar bäst när jag får vara utomhus och sniffa i skogen! Jag är lite försiktig av mig vilket gör att jag passar bra här på mottagningen, säger matte. Kommer jag fram till dig så vill jag bara sniffa på dig lite för att se vem du är. Vill du klappa på mig så gör helst det på min rygg eller på magen. Magen är helt klart mitt favoritställe att bli klappad på. Jag älskar även att låna värmemadrassen som ni brukar ligga på under massagen. Den är så skön. Jag älskar sol och värme och att gnaga på ben. Om du inte är sugen på att hälsa på mig eller är allergisk mot hundar är det bara att säga till någon på mottagningen så kan jag vara i ett annat rum. Är du mycket allergisk mot pälsdjur så får du ta ställning till om du kan komma till just vår mottagning.